torsdag 3 mars 2011

SpaAlex somnade just efter att ha försökt få honom att sova nu i en timmes tid. Han åt snällt upp kvällsgröten plus att han ville ha lite välling åpå. Inatt sov han 9 timmar isträck, hoppas han sover lika bra inatt för imorgon ska denhär morsan och arbeta några timmar!

Imorgon kommer vårt nya köksbord. Spännande. Robin kommer att sova när dom kommer hem med det, så jag måst lämn en lapp på ytterdörren åt dem. Pinsamt värre.

Om 2 veckor så kommer jag, Robin och Alex att fara på spa hotell till Oulu tillsammans med Mia, Dea och Amelina. Vad kul vi ska ha det! Vi ska simma i bassäng, åka rutchbana (hoppas jag inte fassnar i den) fa på massage, ut och äta på restaurang osv. Vi ska vara där 2 nätter, så Fredagen den 18nde så far vi. Skönt att slippa bort en helg, och bara njuta.

Helgens planer är fortfarande lite på oklart, men iaf. har vi bestämt att fara på kaffe till Mia & Dea's på lördan. Robin kommer att jobba en hel del här hemma. Mycket jobb finns det ju när man har skaffat hus, man lämnar inte utan. På söndag blir det babysimm igen.

Fråga till er, var får man så man kan se hur många som kollar in ens sida?

Ska snart gå själv och sova så man orkar upp imorgon och jobba lite.

Ha en trevlig helg allesammans.

4 kommentarer:

 1. OJ HERREGUD! Bilden här till sidan av alex då han ligger med kroppen bar ser precis ut som en bild jag har på Adrian då han var så liten. Vad skrämmande lik de var på just den där bilden :O:)


  http://statcounter.com/ på denhär sidan kan man fixa en räknare åt sig :) Det finns många olika, men denna är en av dem.

  SvaraRadera
 2. Hehe, vad häftit! :)

  Okej, tack ska du ha! Ska försöka fixa det!

  SvaraRadera
 3. som sagt, de ska bli skoj! o om du på nå sätt fastnar i rutchen får vi nog bort dej ;) men va sku du, int me min hemsydda simdräkt, eller bikini!

  SvaraRadera
 4. Haha. Jag känner mig väldigt trygg i era händer ifall jag sko fassn. Man vet ju aldri! ;) Ååh, pepparkaks simmdräkt som är made by Mia och lite för liten! <3

  SvaraRadera