torsdag 11 augusti 2011

Höst?Jag måst faktiskt erkänna att det är mysigt när hösten börjar komma smygandes. Det betyder att jag snart får börja plocka fram mina ugg-skor och börja använda dem, börja gå med söta mössor, stickatröjor, stora halsdukar. Sen kan man börja elda i spisen, tända massvis med ljus och bara ha det mysigt. Sen kan jag skriva att jag längtar efter vintern då jag och Alex kan börja fara ut med pulkkan och leka i snön. Jag vet att jag kommer att få äta upp dehär ännu angående vintern, då det är -30 där ute.

Jag blev sugen på ett nattdopp, fastän jag fryser och ligger under täcket och värmer mig då jag just kom ur duschen, men det skulle lusta om det inte vore för att Robin har nattskift. Annars skulle jag fara.

Jag hade Alva här förra natten och nu saknar jag henne. Vi for på stan idag och då frågade jag henne om hon kunde hålla upp dörren så jag skulle ha lättare att få in vagnen, då svarade hon såhär: "Ja de kan jag, fö jag e stark då jag har äti så myki honung" Hon är för söt.

Sen började ju Alex gå lite igår, jag blev överlycklig och var mycket stolt! Imorgon blir det rådgivningen på 10 månaders kontroll. Ska bli spännande att se hur mycket han har växt!

& på söndan ska jag på jobb interjuv! Håll tummarna ppl!


Nu ska jag se pǻ Crossroads, gammal film som jag knappt minns.Jag saknar dig, vet du de?
Om ändå allting int sko ha blivi så komplicerat.
De e flera gånger jag har tänkt ring dig och fråg om vi sko fara på en kaffe,
& varje gång så låter jag bli och jag vet inte varför.


2 kommentarer:

 1. va dukti Alex e :) ! får se när Aurora böri gå, hon vill int helst ta på benen :P :D (lika lata som mamm sin )
  vart har du sökt jobb, om man får fråg? :)
  ha d bra :)

  SvaraRadera
 2. Javisst e han de :) no börjar dom ju förr eller senare ;)

  Jag är personlig assistent åt en kvinna :)

  SvaraRadera