lördag 2 juli 2011

Kulare


Får skötare några timmar ikväll då Alex har somnat, då ska vi hitta på nånting med R's syster & man. Jag blev liksom lite till mig och ville sminka mig, klä mig fint & gå på med alltför obekväma klackisar som jag antagligen int kommer att gå med heller. Mitt humör blev bättre och jag hoppas på en kul kväll för att sedan komma hem med ett glatt humör och gå och sova.





3 kommentarer:

  1. Hej Linn, gillar din blogg o läser den ofta!
    Har en lite personlig fråga åt dej kanske, hoppas du vill svara..
    Ja gjorde också en abort och skulle absolut int göra det igen! Fick en liten infektion och de blev skrapning för mej också, så nu e jätte uppskrämd att ja aldrig kan få nå barn.. Vet ju int om de gick likadant för dej exakt, men gick de lätt för dej o bli gravid igen med Alex eller var de jätte jobbigt?

    SvaraRadera
  2. Hej! & tack för att du gillar min blogg, kul att veta! :) Samma sak hände mig, jag hamnade in på sjukhus några dagar efter aborten, och hamnade att vara in några dagar och sen blev det skrapning. Jag hade inte alls svårt att bli gravid sen. Åt p-piller, slutade med dem i December & typ 2 månader senare var jag gravid! Det är klart att det är olika för allihopan. Jag förstår att du är orolig, det var jag med! & hoppas sen när du vill ha barn att det går snabbt. & fastän det inte går snabbt, ge inte upp! :) Sköt om dig! Kram, Linn

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket för att du svara! Känns lite bättre o veta att de finns andra som ha gårr igenom samma sak :) Kram!

    SvaraRadera